Chief Marketing Officer

Untie Group har på kort tid gått från ett start-up till ett scale-up bolag. Med en tydlig vision om att hjälpa människor till en ekonomiskt bättre vardag, letar vi nu efter vår nästa marknadschef. Vi står inför ett mycket expansivt skede, med branschledande produkter för både konsument- och företagsmarknaden.


Vad vi tror på

Vi tror att alla människor skulle vilja hantera sin ekonomi utan dyra mellanhänder och svårbegripliga villkor. Det är grunden i alla beslut och all kommunikation vi gör, och förmodligen tycker du likadant. Det är nämligen du som marknadschef som har det yttersta ansvaret för att driva det kreativa marknadsarbetet framåt. Det innebär allt från strategiska varumärkesfrågor till operativa aktiviteter.

Vad vi tror du gillar

Antagligen har du erfarenhet från finansbranschen. Men inte nödvändigtvis. Du är kreativ och men förstår samtidigt vikten av organisation och struktur. Eftersom vi är helt datadrivna i vår kommunikation, så är det många A/B tester och analyser att följa upp. Men, allt det där har du såklart koll på.

Vi tror att du gillar att arbeta operationellt tillsammans med ditt team. Det är också bra om trivs du i en entreprenöriell miljö full av förändring, utveckling och nytänkande. Samtidigt har du förmågan att skapa effektivitet genom att ta till vara teamets kunskaper och utvecklas tillsammans.

Tjänsten

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till Erik som är vår VD. Du leder marknadsteamet och Untie Groups kommunikativa plattform framåt genom att ansvara för extern marknadskommunikation, PR och internkommunikation. Till din hjälp har du kompetenser inom design, UX, SEO, SEM och social media. Ambitionen är att teamet ska växa och du kommer ansvara för den processen.

Du och teamet jobbar nära tillsammans med övriga delar av bolaget. Att forma framtidens finansiella tjänster kräver en del ansträngning och att vi delar erfarenheter. Några knackar kod, några tar hand om kunderna vi redan har och ytterligare några skaffar nya. Juristerna, ser till att vi håller oss till reglerna. Och allihop försöker vi gemensamt bryta mot konventionerna. Hur ska vi annars kunna omdefiniera en hel bransch?

Finansbranschens roligaste marknadsjobb står till förfogande! Har du läst så här långt och kan bocka av följande saker, så kan vi ha en match:

  • Ledarerfarenhet med personalansvar.
  • 3-5 års erfarenhet av liknande strategiska marknadsroller.
  • Erfarenhet av att skapa marknadsplan, budget, strategi samt sätta upp KPIer.
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
  • God förståelse för kravställning mot marknadsspecifik kompetens inom SEO, SEM, CPA, CPC, CTR.

Skicka en ansökan direkt till Erik, gärna så snart som möjligt, eftersom vi stänger processen så fort vi hittar rätt person.