Chief Marketing Officer

Marknadschef sökes!

Vi på Untie är övertygade om att kunderna vill konsumera finanstjänster på ett annat sätt än idag. Det ska vara enkelt, transparent och utan krångliga villkor. Därför bygger vi just nu på framtidens finansportal. En del av tjänsterna på portalen står vi själva för t ex lån, sparande och investeringar. Vi växer så det knakar och nu behöver vi förstärka med en marknadschef som får en betydande roll för vår tillväxt.

Vi har idag kontor i Skövde men kommer inom kort etablera oss i både Stockholm och London. Alltså är det väldigt flexibelt med var du har din bas.

Vad vi tror på

Vi tror att alla människor skulle vilja hantera sin ekonomi utan dyra mellanhänder och svårbegripliga villkor. Det är grunden i alla beslut och all kommunikation vi gör, och förmodligen tycker du likadant. Det är nämligen du som marknadschef som har det yttersta ansvaret för att driva det kreativa marknadsarbetet framåt. Det innebär allt från strategiska varumärkesfrågor till operativa aktiviteter.

Vad vi tror du gillar

Förmodligen har du erfarenhet från finansbranschen. Åtminstone har du haft en tjänst tidigare som präglats av stark tillväxt. Du är kreativ och men förstår samtidigt vikten av organisation och struktur. Eftersom vi är helt datadrivna i vår kommunikation, så är det många A/B tester och analyser att följa upp. Men, allt det där har du såklart koll på.

Vi tror att du gillar att arbeta operationellt tillsammans med ditt team. Det är också bra om trivs du i en entreprenöriell miljö full av förändring, utveckling och nytänkande. Samtidigt har du förmågan att skapa effektivitet genom att ta till vara teamets kunskaper och utvecklas tillsammans.

Tjänsten

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till Erik som är vår VD. Du leder marknadsteamet och Untie´s kommunikativa plattform framåt genom att ansvara för extern marknadskommunikation, PR och internkommunikation. Till din hjälp har du kompetenser inom design, UX, SEO, SEM och social media. Ambitionen är att teamet ska växa och du kommer ansvara för den processen.

Du och teamet jobbar nära tillsammans med övriga delar av bolaget. Att forma framtidens finansiella tjänster kräver en del ansträngning och att vi delar erfarenheter. Några knackar kod, några tar hand om kunderna vi redan har och ytterligare några skaffar nya. Juristerna, ser till att vi håller oss till reglerna. Och allihop försöker vi gemensamt bryta mot konventionerna. Hur ska vi annars kunna omdefiniera en hel bransch?

Finansbranschens roligaste marknadsjobb står till förfogande! Har du läst så här långt och kan bocka av följande saker, så kan vi ha en match:

  • Ledarerfarenhet med personalansvar.
  • 3-5 års erfarenhet av liknande strategiska marknadsroller.
  • Erfarenhet av att skapa marknadsplan, budget, strategi samt sätta upp KPIer.
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
  • God förståelse för kravställning mot marknadsspecifik kompetens inom SEO, SEM, CPA, CPC, CTR.

Skicka en ansökan direkt till Erik, gärna så snart som möjligt, eftersom vi stänger processen så fort vi hittar rätt person.