Frontend-utvecklare

Vi är redan snabbast i stan.

Hjälp oss att bli snabbast i landet!

Vi växer så det står härliga till, snabbast av alla fintech-firmor här i Skövde. Men nu vill vi växa ännu snabbare och bli ännu bättre. Så vi behöver lite förstärkning.

Detta behöver vi din hjälp med

Vi sysslar med fintech. En del påstår att det står för ”finansiell teknologi”, men vi brukar tänka att det är grejerna vi bygger som är fina. Det ena behöver kanske inte utesluta det andra.

Har du sysslat med fina grejer (och finansiell teknologi) tidigare, så är det en fördel, men det är inget krav. Det finns annat som är viktigare, så låt oss börja i rätt ände:

Saker vi gillar

Vi på Untie är olika varandra på en massa sätt, men några saker har vi gemensamt. Vi är till exempel ganska avslappnade, och det bör du också vara för att trivas här. Och vi är initiativrika, hyfsat självgående och nyfikna.

Det sistnämnda är viktigt, för grejerna vi bygger har vi inte byggt förut – alltså vet vi inte om de kommer funka. Men vi vet att de ibland inte gör det och det är ok, så länge vi lär oss något på vägen. Det är bra om du har samma attityd.

Över huvud taget är det bra om du gillar att lära dig saker. Vi gör nya saker varje dag och ingen av oss kan allt.

Vissa grundkunskaper behöver du förstås:

  • C#, .NET, javascript, SQL, HTML och CSS.

Nice to have

Inget av det följande är något krav, men ju fler begrepp du känner dig bekväm med, desto bättre.:

  • Javascript (Angular, NodeJS, ReactJS)
  • BEM, Scss
  • GIT
  • Unit testing
  • JIRA
  • Financial services/personal finance

Därför trivs vi här

Alla som jobbar på Untie är viktiga för företaget och för varandra. Alltså försöker vi att ta hand om varandra. En del av det är att vi litar på att människorna omkring oss kan sitt jobb.

Några av oss programmerar, andra sysslar med administration, affärutveckling, marknadsfrågor eller något annat. Men vi jobbar nära varandra och hjälps åt där vi kan.

Ibland blir det mycket att göra, och vi jobbar alla hårt mellan varven, men det är viktigt för oss att det där beryktade livspusslet fungerar. Behöver du flexa någon dag, jobba hemma för att rörmokaren är sen eller uträtta ett ärende mitt på dagen, så kommer ingen att blänga snett på dig för det. Ansvar och frihet, svårare är det inte.

Ansök!

IT-avdelningen har en chef som heter Sebastian. Han är riktigt trevlig, så hör av dig till honom.

Skriv en rad eller fem om dig själv, bifoga en CV och mejla sebastian.espling@untiegroup.se