Investor Relations Manager

 

Du känner folk i finansvärldens alla skrymslen och vrår. Och inte nog med att du känner en massa folk, de gillar dig. Relationer, det är din grej. Det gör att de som har hand om pengarna lyssnar när du presenterar en investeringsmöjlighet.

Investeringsmöjligheterna har vi. Dig saknar vi.

Fintech för folket

Untie Group har några år på nacken, vi har erbjudit finansiella tjänster under lång tid, genom olika bolag och varumärken. Sedan i januari är vi en fintech-koncern som sitter tillfälliga, men trevliga, lokaler mitt i Skövde. Någon gång till våren intar vi 4 000 kvm i Skövdes stiligaste bankpalats.

Här samsas operations, juridiska roteln, utvecklingsavdelningen, ledningen och marknadskontoret. Vi arbetar nära varandra, både organisatoriskt och fysiskt, och hugger i där det behövs.

Du är viktig för oss

Rent allmänt är kollegerna det viktigaste som finns för Untie. Utan människorna som arbetar här är firman ett tomt skal. Men just din roll är lite extra viktig, inte minst nu. Vi växer nämligen så det står härliga till och vi tar fram nya produkter på löpande band.

Allt det där kräver en hel del kapital. Du är den som blir ansvarig för att få tag i det. Det kommer att kräva en stor portion målmedvetenhet, initiativförmåga och självständigt arbete.

Men allt det här vet du redan. Du har gjort det här förr. Du vet både hur man säljer snabbt och hur man bygger långsiktiga relationer med både privata och institutionella investerare. Finansmarknaden kan du.

Av oss får du ett nytt sammanhang, kollegor som stöttar dig i allt du gör och riktigt bra placeringsmöjligheter att locka med.

Geografi är inte så viktigt

Vi sitter i Skövde och det får du också gärna göra. Men sitter du hellre i till exempel Göteborg så går det alldeles utmärkt. Stockholm... kan funka. Övertyga oss om saken. I vilket fall som helst kommer du göra ett och annat besök i Skövde. Du kommer nämligen att ha mycket att säga till om (och att bidra med) när det kommer till utvecklingen av nya produkter och av Untie Groups framtid i största allmänhet.

Vi ser fram emot att höra från dig, skicka in en ansökan till erik.hagelin@untiegroup.se

Dina framtida kolleger på Untie Group