Investera

Var med och bygg den nya mobila banken tillsammans med oss.

Ny mobilbanksatsning i Norden

Tillsammans med våra kunder bygger vi en ny mobilbank med kundfokus.

Nu kan du vara med på resan genom att köpa aktier inför en hägrande börsnotering samt spara pengar med hög ränta. Läs mer om de fantastska möjligheterna nedan.

Aktier
Köp av aktier är för tillfället stängd

Den senaste nyemissionen avslutades med bravur. Under vecka 39, 2019, stängde vi vår första publika nyemission efter överteckning. I nyemissionen värderades bolaget till 150 miljoner kronor pre-money där drygt 10 miljoner kronor anskaffades.

Untie Group har som målsättning att börsnotera sig, vi är nu inne på en tillväxtresa och vår förhoppning är att vi ska vara redo för börsen under slutet av 2020. Vi vill tacka våra befintliga och nya aktieägare för förtroendet.

Om Du är intresserad av att bli aktieägare i Untie Group AB kan du fylla i en intresseanmälan genom att klicka dig vidare här nedan. Då får du förtur till information om när nästa publika emission äger rum.

Preferensaktier
Spara pengar med över 7 % effektiv ränta

Genom att investera i våra preferensaktier erhåller du en fast avkastning över 7 % per år med månatliga utbetalningar.

Utbetalningarna kan du sedan använda till att köpa fler preferensaktier om du så önskar och skapa en högre avkastning tack vare ränta på ränta effekten.

Om du investerar pengar genom ditt företag är avkastningen skattefri. Detta betyder en effektiv ränta om 8,5 % per år.

Om du investerar som privatperson är skatten 25 % och ger en effektiv ränta om 7,5 %.

Aktier
Köp aktier i Untie och bli delägare

Under 10 år har vi byggt upp vår förstklassiga teknologi och en kundbas på 50 000 kunder.

För första gången öppnar vi nu möjligheten för allmänheten att bli aktieägare i Untie Group med siktet inställt på börsnotering under 2020.

Vi kommer att genomföra en snabb tillväxtresa under nästkommande 12 månader till löpande högre värderingar och vara väl rustade för en börsintroduktion.

Vår verksamheten växer med över 15 % per månad inom den glödheta mobilbanksektorn. Passa på att teckna aktier nu innan emissionen stänger.

Investera i aktier